Kako deluje Ringo?

Za oddajo nastanitev, npr. stanovanje v bloku v Ljubljani, preko platform kot so Airbnb, Booking.com ipd. je super, če imate imate za svoje goste organizirano dostavo ključev. Če ne, je drugih možnosti bolj malo.

Tu vam lahko pomagamo, saj Ringo gostom omogoča, da sami vstopijo v najeto turistično nastanitev brez ključa, kar preko svojega mobilnika. Ni več potrebe po predaji ključev vašim gostom.

Ringo je celovita rešitev, ki omogoča, da vrata vašega vaše nastanitve odpirate na daljavo s pomočjo vašega mobilnika ali vašim gostom omogočite, da si odpirajo vrata kar sami.

Kako?

Torej, Ringo je rešitev, ki vašim vratom doda pametno ključavnico in povezavo do interneta. S tem ko vrata vašega stanovanja dobijo povezavo do interneta, jih dejansko lahko nadzirate od kjerkoli. Za to potrebujete le svoj mobilni telefon in Ringo uporabniški račun.

Kaj pridobite, ko kupite Ringo rešitev?

  • Ringo modem
  • električno ključavnico
  • in uporabniški vmesnik za vaš nadzor

Ringo pametna ključavnica smart home for home door

NAMESTITEV IN UPORABA RINGA
Po nakupu vas kontaktira Ringo serviser s katerim se dogovorite za termin namestitve Ringa v nastanitev. Ringo se namesti ob vaša vrata, na notranjo stran, se poveže na wifi ali vstavi sim kartica. Ringo se poveže še z vašim domofonom in nato le še v električni tok (en kabel za vse povezave). 
 
Po namestitvi lahko vrata stanovanja odpirate na daljavo, ob tem mora biti vaš mobilnik povezan v mobilno ali wifi omrežje.

Gostu lahko dodelite digitalni ključ, ki mu jih posredujete preko emaila. Digitalni ključ deluje kot spletna povezava (link), na katerega gost klikne in prikaže se mu možnost odpiranja vrat. Gost s klikom vrata odpre, ko jih gost za sabo zapre, vrata ostanejo zaprta.

 

 

 

Digitalne ključe lahko časovno omejite. Gost po prejemu Ringo digitalnega ključa lahko vstopi v najeto stanovanje na določen datum, ko je rezerviral vaše stanovanje (check-in). Možnost vstopa mu poteče na dan, ki je dogovorjen za odhod (check-out). Po potrebi se lahko digitalni ključ prekliče ali podaljša v vmesnem času.

Posebnost Ringa je, da odpira poleg vrat stanovanja tudi skupna vrata bloka. To je še posebaj primerno za sobodajalce v blokih! Za odpiranje blokovskih vrat ni potrebe po menjavi ključavnice ter ne potrebujete soglasja sostanovalcev.